Американський AI-стартап Scalestack залучив інвестиції українського Flyer One Ventures

Американський AI-стартап Scalestack залучив інвестиції українського Flyer One Ventures

Розробник платформи RevOps для збагачення, пріорітизації та активації даних на основі штучного інтелекту зібрав $1 млн

Український фонд Flyer One Ventures повідомив, що став одним із провідних інвесторів у стартап Scalestack, який був заснований Еліо Нарсісо та Алессандро Пріоні. Стартап автоматизує процес таргетування продажів, використовуючи AI для збагачення наявних даних (внутрішніх та зовнішніх) та пропонує подальші кроки.

За твердженням команди стартапу, його продукт допомагає відділу продажів визначати та взаємодіяти з потенційними клієнтами, заощаджуючи їх час та зусилля. Серед клієнтів Scalestack - MongoDB і Typeform.

Еліо Нарсісо, співзасновник та генеральний директор Scalestack зазначив: «Ніхто не повинен витрачати свій час на виконання монотонної та нудної роботи. Торгові представники сьогодні витрачають 72% свого часу на завдання, не пов'язані з продажами: багато зусиль йде на ручне дослідження, пріоритезацію потенційних клієнтів та введення даних. Ось чому ми створили цю платформу — щоб автоматизувати найскладнішу частину продажу, щоб продавці могли зосередитися на тому, що справді важливо».

Український фонд Flyer One Ventures з офісами в Києві, Лондоні та Варшаві було запущено у 2018 році. Фонд інвестує у стартапи на ранній стадії з Європи та Північної Америки. Середній чек фонду коливається в межах від $150 до $500 тис.

Читайте також