Американський інвестор має намір створити в Україні канабіс-індустрію

Американський інвестор має намір створити в Україні канабіс-індустрію

В Україні видано першу ліцензію на продаж та виробництво продуктів з марихуани

Державна служба України з лікарських засобів та контролю над наркотиками видала першу ліцензію на імпорт високоякісної каннабідіол(КБД)-сировини, екстрактів та концентратів, готових КБД-продуктів, обробку КБД, оптовий продаж готової продукції КБД, а також на реекспорт концентратів КБД та продуктів переробки КБД до Європи та на світовий ринок. Про це йдеться у прес-релізі компанії C21 Investments Inc., опублікованому у низці закордонних інформагентств.

За словами Роберта Чейні (Robert Cheney), головного виконавчого директора C21 Investments, надання цієї першої КБД-ліцензії в Україні є свідченням якості продуктів C21, систем контролю та високої пошани команди С21 з боку уряду України.

"Ми раді отримати першу ліцензію, випущену в Україні, і розширити її на Європу", - сказав Чейні. «Для нас значна це значуща можливість побудувати нову галузь, створити нові високоякісні робочі місця та використати конкурентні переваги України для доступу до ринків ЄС та глобальних ринків.

C21 Investments - каннабис / марихуана

Грунтуючись на міцних відносинах з урядом України та персоналом Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, команда C21 перебуває у процесі подання заявки на отримання додаткових ліцензій, у тому числі на вирощування конопель.

КБД-екстракти та продукти з мінімальним вмістом тетрагідроканнабінолу є законними у багатьох країнах Європейського Союзу. C21 тепер матиме можливість розповсюджувати та продавати свої фірмові продукти у багатьох країнах ЄС, що дозволить компанії отримати доступ до ринку з 742 мільйонами споживачів.

Компанія вже відкрила представництво у Києві.

C21 Investments Inc. є вертикально інтегрованою компанією канабіс-індустрії, яка культивує, обробляє та розповсюджує продукти з каннабісу у Сполучених Штатах. Компанія володіє майданами, на яких вирощується коноплі в штаті Орегон.

У серпні 2018 року C21 Investments Inc. анонсувала поглинання компаній Grön Chocolate LLC та Grön Confections (GrönCBD) LLC, найбільших в Орегоні виробників преміальної упаковки їстівних продуктів з каннабісу за $6,8 млн.

Читайте також