Andreessen Horowitz інвестував $350 млн у новий стартап Адама Неймана

Andreessen Horowitz інвестував $350 млн у новий стартап Адама Неймана

Компанія Flow у сфері нерухомості, яку очолює засновник WeWork, залучила найбільші інвестиції від венчурного фонду Andreessen Horowitz

За даними New York Time, інвестиції у Flow, компанію з нерухомості, яку очолює Адам Нейман, становлять приблизно $350 млн. За повідомленням видання, ця інвестиція стане найбільшим чеком, виписаним для одного раунду в історії фонду Andreessen Horowitz.

Flow прагне вирішити житлову кризу в Америці, пропонуючи послуги, орієнтовані на спільноти у багатоквартирних будинках. Нейман вже придбав тисячі житлових одиниць в Атланті; Форт-Лодердейл, Флорида; Майамі; і в Нешвіллі, штат Теннессі, де він планує працювати як домовласник.

Партнерство Andreessen Horowitz і Неймана заслуговує на увагу. Це визнання скандального співзасновника WeWork. Крім того, Марк Андріссен, співзасновник фірми венчурного капіталу написав повідомлення у своєму блозі на підтримку стартапу Неймана.

«Ми розуміємо, як складно створити щось подібне, і нам подобається бачити, як стартапи, що повторюються, спираються на минулі успіхи, розвиваючись на основі здобутих уроків», — написав Андреессен у своєму блозі.

Читайте також