Фінтех-єдиноріг Razorpay купує індійську платіжну компанію Ezetap за $200 млн

Фінтех-єдиноріг Razorpay купує індійську платіжну компанію Ezetap за $200 млн

Завдяки цьому придбанню Razorpay стане однією з небагатьох компаній у світі зі значною присутністю в онлайн та офлайн-платежах

"Існує величезна можливість переглянути багатоканальні платежі, які пропонує це придбання", - сказав Харшил Матур, генеральний директор і співзасновник Razorpay. «Ми вважаємо, що фірми завтрашнього дня не розрізнятимуть фізичні та цифрові канали і чекатимуть уніфікованого платіжного процесу через єдину інтегровану платформу як в офлайн, так і в онлайн-світі».

Razorpay надає такі послуги, як прийом платежів та управління банківськими операціями для онлайн-бізнесу.

У той час, як проникнення цифрових технологій в Індії зростає, офлайн-платежі залишаються життєво важливою частиною екосистеми. За минулі роки Ezetap змінив спосіб здійснення офлайн-платежів. Компанія надає програмне забезпечення для фінансових технологій, включаючи POS-рішення, білінг, рішення для лояльності, серед іншого, дозволяючи підприємствам приймати платежі в магазині та при доставці.

Заснований у 2011 році, Ezetap в даний час обслуговує понад 500 тис. точок взаємодії, включаючи Amazon і BigBasket, і тісно співпрацює з найбільшими банками Індії, включаючи SBI, HDFC, ICICI та Axis. Він опрацьовує понад $10 млрд щорічних транзакцій на своїй платформі.

Це партнерство з Ezetap дозволить Razorpay стати найбільшим багатоканальним платіжним рішенням в Індії для всіх підприємств.

Читайте також