Holcim купує французького постачальника бетонних стяжок Chrono Chape

Holcim купує французького постачальника бетонних стяжок Chrono Chape

Швейцарський виробник будматеріалів розраховує розширити свою присутність у Франції

Швейцарська Holcim оголошує про придбання Chrono Chape, одного з провідних незалежних постачальників стяжок, що самовирівнюються, у Франції. Ці рідкі аплікації використовуються для створення рівної гладкої основи, на яку будівельники можуть укладати покриття підлоги, наприклад, килим або плитку. Використовуючи інноваційний парк автобетонозмішувачів, які змішують та наносять стяжки безпосередньо на будівельному майданчику замовника, Chrono Chape з педантичною точністю контролює кількість матеріалів, необхідних для кожної операції, забезпечуючи послугу «нуль відходів». Поєднання інновацій та ефективності призвело до того, що репутація Chrono Chape на ринку за останні роки досягла двозначного зростання.

Мільян Гутович, голова Holcim по європейському регіону: «Я радий придбати Chrono Chape як ще один крок у просуванні нашої «Стратегії 2025 — Прискорення зеленого зростання». З цією операцією ми розширимо спектр наших послуг та географічну присутність у Франції».

Chrono Chape була заснована в 2005 році в Лонго-Плюво, неподалік Діжона, Франція. Як частина мережі Holcim, Chrono Chape, як очікується, забезпечить сильну синергію із великою присутністю компанії з виробництва товарних бетонних сумішей по всій Франції.

Читайте також