Samsung відкриває R&D-центр в області чіпів та інвестує $15 млрд до 2028 року

Samsung відкриває R&D-центр в області чіпів та інвестує $15 млрд до 2028 року

Нове підприємство з'явиться в Гіхині, на південь від Сеулу

Samsung Electronics заявила, що заклала основу для нового комплексу досліджень та розробок (R&D) у галузі напівпровідників у Південній Кореї, куди вона планує інвестувати близько $15 млрд до 2028 року, щоб стати лідером у технології мікросхем.

Найбільший у світі виробник чіпів і другий за величиною контрактний виробник мікросхем заявив, що нове підприємство в Гіхині, на південь від Сеула, призведе до розширених досліджень пристроїв та процесів наступного покоління для пам'яті та системних мікросхем, а також розробки нових технологій.

"Samsung Electronics прагне подолати обмеження масштабування напівпровідників", - йдеться у заяві.

На церемонії закладення фундаменту був присутній нещодавно помилований віце-президент Samsung Electronics Джей І. Лі та топ-менеджери.

«Нам потрібно продовжити нашу традицію запобіжного інвестування та акценту на технології», — сказав Лі під час церемонії.

Пізніше Лі зустрівся зі співробітниками відділу виробництва мікросхем і окремо зустрівся з керівниками, щоб обговорити способи захисту технологій для розширення лідерства в області напівпровідників, повідомила Samsung.

Читайте також