Виробник люксових виробів зі шкіри Hermes запустив нове підприємство у французькій Нормандії

Виробник люксових виробів зі шкіри Hermes запустив нове підприємство у французькій Нормандії

На підприємстві будуть випускатися сумки Kelly вартістю €7,7 тис

Hermes відкрив підприємство з виробництва виробів зі шкіри в Нормандії, оскільки компанія прагне задовольнити зростаючий попит на сумки Kelly та Constance.

На підприємстві у місті Лув'є працюють 140 шкіряників, і протягом чотирьох років планується подвоїти їх кількість для виробництва сумок, сідел та дрібних виробів зі шкіри. Підприємство в Лув'ї виробляє сумки Kelly розміром 25 см вартістю €7,7 тис. і зрештою випустить ще одну модель під назвою Constance mini. На виготовлення однієї сумки Kelly йде від 14 до 20 годин, і її виготовляє один гарбарник.

Hermes прагне збільшувати обсяги виробництва шкіргалантереї приблизно на 7% на рік, додаючи приблизно по одному шкіряному заводу на рік. Зростання виробництва компанії, що виробляє предмети розкоші, обмежене потребою в ноу-хау.

Hermes має 21 підприємство з виробництва шкіри по всій Франції. Об'єкт у Лув'ї займає площу понад 6200 кв. м і був задуманий архітекторкою Ліною Готмех. Hermes має ще один завод з виробництва шкіри, а також парфумерний завод у регіоні Нормандія.

Цього тижня капіталізація компанії Hermes подолала позначку €200 млрд, оскільки інвестори поспішають купувати розкішні бренди, які вони вважають стійкими до інфляційного тиску. Акції предметів розкоші поки що відносно не постраждали від волатильності ринку: цього року акції Hermes зросли на 30%.

Читайте також