Власникам Епіцентру схвалили покупку польського спортивного рітейлера Intersport Polska

Власникам Епіцентру схвалили покупку польського спортивного рітейлера Intersport Polska

Угода передбачає інвестиції у розмірі €10 млн

Галина та Олександр Гереги, власники «Епіцентру», отримали дозвіл від Управління з конкуренції та захисту прав споживачів Польщі на поглинання польського Intersport.

Контроль за Intersport Polska власники «Епіцентру» отримають через дочірні компанії ТОВ "Епіцентр К" та Paravita Holding Limited.

Повідомляється, що спортивний рітейлер Intersport Polska уклав інвестиційну угоду з «Епіцентром» та його бізнес-партнером Paravita Holding з Кіпру про спільне інвестування в мережу в квітні 2023 року. Угодою передбачаються інвестиції у розмірі €10 млн, які будуть спрямовані на відкриття нових магазинів та модернізацію торгових точок.

Раніше CEO рітейлера Петро Михайлишин заявляв, що «Епіцентр» знаходиться в процесі оформлення угоди щодо придбання частки акцій у компанії Intersport Polska,

Мережа Intersport об'єднує 35 магазинів у Польщі, які розташовані переважно у торгових центрах. З квітня 2022-го по березень 2023 року компанія отримала річний чистий збиток у розмірі 12,8 млн злотих, а чистий дохід склав 239, 46 млн злотих. Проблеми мережі пов'язані з пандемією, дефіцитом поставок та перебоєм у співпраці з ключовими постачальниками товарів.

Читайте також