ADT, яка підтримується Apollo, продає частку американському страховику за $1,2 млрд

ADT, яка підтримується Apollo, продає частку американському страховику за $1,2 млрд

State Farm обіцяє інвестувати ще $300 млн в інновації та маркетинг

State Farm Mutual Automobile Insurance Co., найбільша страхова компанія США, погодилася вкласти $1,2 млрд. в акціонерний капітал постачальника охоронних послуг ADT Inc. замість 15% акцій компанії.

Згідно з заявою компанії, State Farm придбає 133,3 млн звичайних акцій ADT за ціною $9 за акцію, що на 25% вище за ціну закриття в п'ятницю.

Партнерство є прикладом об'єднання страхових компаній з технологічними та охоронними фірмами задля більш детального уявлення про безпеку будинку.

ADT, що базується в Бока-Ратон, Флорида, і State Farm, також працюватиме з Google Alphabet Inc. над безпекою нового покоління, технологіями розумного будинку та можливостями зниження ризиків для виявлення та запобігання ризикам, пов'язаним із домоволодінням, йдеться у заяві компаній.

State Farm виділить до $300 млн на інновації та маркетинг, а Google, яка вже співпрацює з ADT, погодилася на додаткове фінансування у розмірі $150 млн, збільшивши свої загальні зобов'язання до $300 млн.

Як сказав у своїй заяві головний операційний директор State Farm Пол Сміт: «Це партнерство дає State Farm можливість надати технологію розумного будинку, яка перекладає нас від моделі «ремонт та заміна» до мислення «передбачати та запобігати».

Читайте також