Apollo і HPS нададуть рекордний приватний кредит на $5,5 млрд

Apollo і HPS нададуть рекордний приватний кредит на $5,5 млрд

Компанії увійшли до числа кредиторів, які допомагають викупити компанію у сфері технологій охорони здоров'я Cotiviti Inc

Apollo Global Management Inc. і HPS Investment Partners увійшли до числа кредиторів, які запропонували допомогу в наданні кредиту в розмірі $5,5 млрд для викупу компанії Cotiviti Inc., що займається технологіями охорони здоров'я, що стане найбільшим фінансуванням викупу коли-небудь організованим приватними кредитними фірмами.

Очікується, що Blackstone Inc. разом із кількома іншими кредиторами також візьме участь у фінансуванні придбання Carlyle Group Inc. половина якої в даний час належить Veritas Capital. Угода оцінить Cotiviti майже в $15 млрд, включаючи рекордний приватний кредит.

Це останній удар по найбільшим інвестиційним банкам Уолл-Стріт, які побачили зниження своєї значущості у фінансуванні викупу з використанням позикових коштів, прибутковому, але ризикованому бізнесі, який полягає в тому, щоб допомагати приватним інвестиційним компаніям фінансувати придбання за рахунок боргу, який зрештою продається стороннім інвесторам. Декілька банків пропонували таке синдиковане рішення як альтернативу приватній кредитній угоді, хоча Carlyle і Veritas досі воліли слідувати за шляхами приватного фінансування.

Кредит для Cotiviti у розмірі $5,5 млрд перевищить майже $5 млрд фінансування, яке група приватних кредитних кредиторів на чолі з Blackstone організувала минулого року для поглинання Zendesk Inc., що є найбільшою угодою в історії.

Читайте також