Binance купує активи збанкрутілої Voyager за $1 млрд

Binance купує активи збанкрутілої Voyager за $1 млрд

Продаж дозволить клієнтам повернути 51% вартості їх депозитів на момент подання заяви про банкрутство крипто-кредитора Voyager Digital

Збанкрутілий крипто-кредитор Voyager Digital отримав початкове схвалення суду на продаж своїх активів Binance.US за $1 млрд.

Суддя США у справах про банкрутство Майкл Уайлс у Нью-Йорку дозволив Voyager укласти угоду про купівлю активів із Binance.US.

За словами адвоката Voyager Джошуа Сассберга, транзакція Binance включає грошовий платіж у розмірі $20 млн та угоду про переведення клієнтів Voyager на криптобіржу Binance.US. Після цього клієнти зможуть знімати кошти вперше із липня.

За оцінками Voyager, продаж дозволить клієнтам повернути 51% вартості їх депозитів на момент подання заяви про банкрутство Voyager.

За словами Суссберга, якщо американський регулятор заблокує транзакцію, Voyager буде змушений повернути клієнтам криптовалюту, що є у нього, що призведе до зниження виплат для користувачів Voyager.

Binance належить Чанпен Чжао, громадянину Канади китайського походження, і не має постійної штаб-квартири. Компанія була предметом розслідування про відмивання грошей із боку прокуратури США. Binance.US, що базується в Пало-Альто, штат Каліфорнія, заявила, що її окрема американська біржа «цілком незалежна» від основної платформи Binance.

Читайте також