Foxconn збудує в Індії завод з виробництва AirPods за $200 млн

Foxconn збудує в Індії завод з виробництва AirPods за $200 млн

Тайванська компанія отримала замовлення на виробництво AirPods

Повідомляється, що контрактний виробник Apple Foxconn отримав замовлення на виробництво AirPods в Індії. Незабаром відомий бренд iPhone може розпочати виробництво в Індії через Foxconn, яка планує побудувати в країні завод із виробництва цих бездротових навушників.

Згідно з повідомленням Reuters, угода може означати, що Foxconn вперше стане постачальником AirPods. Цей крок, який також наголошує на прагненні ключових постачальників Apple диверсифікувати виробництво за межами Китаю, стався в той час, коли Foxconn вже є «найбільшим у світі контрактним виробником електроніки та збирачем близько 70% усіх iPhone».

В даний час AirPods від Apple виробляються кількома китайськими постачальниками, і отримання Foxconn замовлення для Індії може означати багато позитивних моментів для всіх зацікавлених сторін, включаючи Індію.

Розмови про те, що Apple розпочинає виробництво AirPods в Індії, ведуться вже досить давно. Отже, якщо угода відбудеться і про неї буде офіційно оголошено, це може мати велике значення у багатьох відношеннях.

Читайте також