Індійський автосервісний стартап GoMechanic продано консорціуму на чолі з виробником автозапчастин Lifelong

Індійський автосервісний стартап GoMechanic продано консорціуму на чолі з виробником автозапчастин Lifelong

Фінансові деталі угоди не розголошуються

Індійська компанія GoMechanic була придбана консорціумом на чолі з виробником автозапчастин Lifelong Group, що поклало кінець місяцям невизначеності після того, як автосервісний стартап оголосив про скорочення робочих місць та незалежну перевірку своїх фінансів.

GoMechanic та її інвестор Stride Ventures не розкрили додаткових подробиць угоди.

Великі інвестори GoMechanic – Tiger Global, Sequoia Capital та Chiratae Ventures – замовили розслідування щодо GoMechanic у січні після того, як співзасновник стартапу Аміт Бхасін визнав помилки у фінансовій звітності компанії.

"Ця угода допоможе зберегти екосистему в цілому, а також дозволить забезпечити подальший заробіток співробітників GoMechanic", - йдеться у заяві Lifelong Group.

Компанія GoMechanic, заснована в 2016 році, обслужила та відремонтувала понад два мільйони автомобілів в Індії через свої сервісні центри та заявляє, що її послуги коштують на 40% дешевше, ніж пропозиції автовиробників.

Угода з GoMechanic допоможе LifeLong Group – виробнику автокомпонентів із 38-річною історією – розширити свою діяльність у сфері обслуговування та ремонту автомобілів.

Клієнтами компанії є Hero Moto Corp., General Motors, Arvin Meritor, Magna International Inc., BorgWarner Inc.

Читайте також