Інвестиційний консорціум близький до угоди з Syneos Health на суму понад $7 млрд

Інвестиційний консорціум близький до угоди з Syneos Health на суму понад $7 млрд

Консорціум Elliott Investment Management, Patient Square Capital та Veritas Capital близький до угоди M&A щодо купівлі Syneos Health Inc, постачальника клінічних досліджень для розробників ліків ...

Консорціум у складі Elliott Investment Management, Patient Square Capital та Veritas Capital близький до угоди щодо придбання Syneos Health Inc, постачальника клінічних досліджень для розробників ліків, більш ніж за $7 млрд, включаючи борг.

Консорціум має намір заплатити за Syneos Health близько 43 доларів США готівкою за акцію. Це становить 14% приріст до вартості Syneos від 24 лютого 2023 року, в останній день торгів перед анонсуванням планів компанії з продажу.

Компанія Syneos, що базується в Моррісвіллі, Північна Кароліна, допомагає фармацевтичним компаніям проводити клінічні випробування та продавати свої ліки.

Syneos була створена в 2017 році в результаті придбання INC Research Holdings Inc компанії inVentiv Health Inc за $7,4 млрд, включаючи борг $3 млрд.

Syneos повідомила про невиконані контракти на суму $6,8 млрд на кінець 2022 року порівняно з $7,5 млрд на кінець 2021 року.

В даний час спостерігається хвиля консолідації контрактних дослідницьких компаній, які прагнуть знизити витрати, зібрати більше даних клінічних випробувань та завоювати клієнтів. Нагадаємо, що зовсім недавно Thermo Fisher Scientific Inc придбала PPD Inc за $17,4 млрд, а Icon Plc придбала PRA Health Sciences Inc за $12 млрд.

Читайте також