Забудовник із Майамі планує звести вежі вартістю $1 млрд на штучному острові Brickell Key

Забудовник із Майамі планує звести вежі вартістю $1 млрд на штучному острові Brickell Key

Swire Properties збирається побудувати багатоквартирні будинки та новий готель Mandarin Oriental, завершуючи більш ніж 40-річне будівництво на острові

Компанія Swire Properties Inc. приступає до заключного етапу своєї 40-річної розробки Brickell Key в Майамі.

Компанія витрачає понад $1 млрд на будівництво двох веж у найпівденнішій точці острова. Проєкт, що отримав назву One Island Drive, включатиме 244-метровий багатоквартирний хмарочос Mandarin Oriental з 222 квартирами, включаючи дворівневі пентхауси. У меншій будівлі розміститься готель Mandarin Oriental на 151 номер, 28 готельних резиденцій та 61 приватна резиденція.

Існуючий готель Mandarin Oriental, що відкрився у 2000 році, буде знесений на початку 2025 року, щоб звільнити місце для того, що стане новим флагманським готелем готельного бренду у Північній Америці. Продажі нерухомості в хмарочосі повинні розпочатися наприкінці цього року, а ціни на квартиру з двома спальнями починаються приблизно від $3,5 млн.

Це місце «є останню ділянкою землі, яку ми маємо на Brickell Key», — сказав в інтерв'ю президент Swire Генрі Ботт.

Дві вежі One Island Drive будуть з'єднані подіумом площею 55,7 тис. кв м з паркуванням, прибережними садами та ландшафтними пейзажними басейнами.

Проєкт знаходиться за кілька хвилин ходьби від інших розробок Swire: у 2016 році компанія завершила будівництво Brickell City Center вартістю $1 млрд і зараз працює над офісним хмарочосом заввишки близько 1 тис. футів у співпраці з манхеттенською компанією Related Cos.

Читайте також