В Києві пройшла конференція "Ukrainian Leaders"

В Києві пройшла конференція "Ukrainian Leaders"

Конференція "Ukrainian Leaders" зібрала більше 300 молодих амбіційних лідерів

16-18 жовтня у Києві відбулась національна конференція «Ukrainian Leaders», що об`єднала студентів та випускників більше ніж з 15 міст України в Інституті Післядипломної Освіти КНУ ім. Шевченка. Організатором заходу виступила міжнародна студентська організація AIESEC.

Спікерами конференції були такі відомі підприємці, тренери та просто успішні люди як Павло Шеремета, Андрес Остлунг, Андрій Длигач, Маргарита Січкар, Анна Петрова, Владлен Сисун, Оксана Тюпа та багато інших.

Впродовж трьох днів учасники та спікери у форматі тренінгів, майстер класів, ігор, лекцій та воркшопів  будували нові стратегії як професійного та особистісного саморозвитку, так і розвитку нашої країни. 
Конференція складалася з трьох основних блоків: Лідерство, Бізнес та Соціальні Інновації.

На заході проводилася велика кількість конкурсів, наймасштабнішим з яких був конкурс старт-апів від генерального інформаційного партнера конференції «Inventure». Переможці різноманітних активностей на конференції отримали цінні призи від наших партнерів, таких як «Мірабелла посткардс», «Ziz.ua», «Тера», «Бісквіт шоколад» та «Українська вишиванка».


Основною метою конференції було: Відкрити для українських студентів та молодих спеціалістів можливості для самореалізації та розуміння своєї ролі в розвитку держави.

Цілі своєї конференція досягла, що доводить схвальний feedback учасників.

Слідкуйте за новими конференціями, семінарами та іншими можливостями на офіційному сайті AIESEC: http://www.aiesec.ua/

та у соціальних мережах: https://vk.com/aiesecukraine; https://www.facebook.com/AIESECinUkraine?fref=ts

Читайте также