Disney інвестує $1,5 млрд в Epic Games

Disney інвестує $1,5 млрд в Epic Games

Компанії співпрацюватимуть у створенні абсолютно нового всесвіту ігор та розваг

Disney також інвестує у придбання частки в Epic Games у рамках багаторічного проєкту. Угода підлягає нормальним умовам закриття, включаючи схвалення регулюючих органів.

Крім ігор світового рівня та взаємодії з Fortnite, новий постійний всесвіт запропонує споживачам безліч можливостей грати, дивитися, робити покупки та взаємодіяти з контентом, персонажами та історіями з Disney, Pixar, Marvel, «Зоряних воєн», Аватар та багато іншого.

"Наші захоплюючі нові відносини з Epic Games об'єднають улюблені бренди і франшизи Disney з надзвичайно популярною грою Fortnite в новій перетворюючої всесвіту ігор і розваг", - сказав Роберт А. Айгер, генеральний директор The Walt Disney Company. «Це знаменує собою найбільший вхід Disney у світ ігор та відкриває значні можливості для зростання та розширення. Ми з нетерпінням чекаємо, коли фанати зможуть по-новому поглянути на історії та світи Діснея, які їм подобаються».

Disney та Epic Games залучили сотні мільйонів гравців за допомогою інтеграції контенту Fortnite, внутрішньоігрових активацій та живих подій, включаючи Marvel Nexus War з Galactus, у якій одночасно взяли участь понад 15,3 мільйона гравців.

Ігровий бізнес Disney продовжує приносити хороші результати з того часу, як у 2016 році він перейшов на бізнес-модель ліцензування. Disney є провідним ліцензіаром ігор, що працює з кращими у своєму класі розробниками та видавцями, в тому числі над грою, що продається, про супергероїв усіх часів, Marvel's. Людина павук.

Читайте також