Ford запозичив $2,8 млрд

Ford запозичив $2,8 млрд

Дочірня компанія автовиробника Ford Motor Credit Co. вперше вийшла на ринок облігацій інвестиційного рівня з моменту повернення у світ Blue Chip

За словами джерел, автовиробник Ford Motor запропонував векселі на суму $2,75 млрд двома частинами. Найдовша частина, 10-річні цінні папери, приносить прибутковість на 2,45 процентних пункти вище за казначейські облігації.

Угоду очолили Bank of America Corp., Citigroup Inc., JPMorgan Chase & Co., Mizuho Financial Group Inc., NatWest Markets та Sumitomo Mitsui Financial Group Inc.

Представник Ford відмовився від коментарів.

Ключовий показник кредитного ризику — CDX інвестиційного рівня, який знижується зі зниженням кредитного ризику, посилився майже на чотири базисні пункти в четвер станом на 16:28 за нью-йоркським часом. Це найвужчий рівень із вересня.

Ford отримав друге підвищення кредитоспроможності, що ознаменувало повернення автовиробника до статусу інвестиційного рівня після зниження його до рівня сміття в 2020 році.

Цього року автовиробник уже тричі приваблював борг на ринку непрямих облігацій, востаннє у червні. Підвищення статусу до «блакитних фішок» може зменшити суму, яку компанія сплачує за позики.

Читайте також