KFC придбає 218 ресторанів EG Group KFC у Великобританії та Ірландії

KFC придбає 218 ресторанів EG Group KFC у Великобританії та Ірландії

Підрозділ Yum! Brands' KFC оголосило сьогодні про укладання остаточної угоди про придбання понад 200 ресторанів KFC у найбільшого франчайзі компанії KFC у Великій Британії та Ірландії

Угода являє собою значну можливість прискорити стратегію зростання KFC на великому ринку курячого м'яса Великобританії та Ірландії, що росте, з високими середніми обсягами продажів і стійким прибутком. Досвідчена управлінська команда KFC у Великій Британії, яка в даний час керує лідируючою групою з 50 високопродуктивних ресторанів, що належать компанії у Великобританії та Ірландії, зосередиться на покращенні якості обслуговування клієнтів та впровадженні своєї цифрової стратегії для збільшення обсягів продажу та зростання частки ринку.

KFC у Великій Британії та Ірландії має успішний досвід послідовного зростання, який продовжився і цього року: системний продаж зріс на 7%, а продаж в одних і тих же магазинах - на 5% у 1040 ресторанах. З 2018 року KFC відкрила 200 нових ресторанів у Великій Британії та Ірландії, а оскільки ринок демонструє оновлений потенціал з початку 2023 року, KFC раніше оголосила про плани відкрити ще 500 ресторанів по всьому ринку до 2030 року.

Після завершення угоди весь бізнес EG KFC у Великобританії та Ірландії, більше половини якого припадає на автоперевезення, а також 7800 членів команди перейдуть під управління KFC у Великобританії та Ірландії. Це придбання зміцнить переконливу позицію, яку KFC завоювала у Великобританії та Ірландії протягом багатьох років, що дозволить бізнесу стимулювати зростання і завойовувати частку ринку.

Yum! очікує на завершення угоди до кінця першої половини 2024 року. Угода фінансуватиметься за рахунок грошових потоків Yum! і, як очікується, вплине на фінансові результати Yum! 2024 року.

Читайте також