Concorde Capital прогнозує успішне IPO 5-7 українських компаній на Варшавській фондовій біржі в 2011

Concorde Capital прогнозує успішне IPO 5-7 українських компаній на Варшавській фондовій біржі в 2011

Інвестиційна компанія Concorde Capital (Київ) прогнозує успішне первинне публічне розміщення акцій 5-7 українських компаній на Варшавській фондовій біржі в 2011 році

Інвестиційна компанія Concorde Capital (Київ) прогнозує успішне первинне публічне розміщення акцій 5-7 українських компаній на Варшавській фондовій біржі в 2011 році.

Про це на прес-конференції повідомив Віталій Струков - управляючий директор інвестиційної компанії Concorde Capital, що є партнером Варшавської фондової біржі.

"За нашими оцінками, цього року понад 10 українських компаній можуть спробувати реалізувати свої плани з розміщення. При цьому ми думаємо, що 5-7 з них мають бути успішними", - сказав він.

Управляючий директор підкреслив, що ця прогнозна кількість являє собою загальну кількість можливих IPO, а не тільки організованих компанією Concorde Capital.

Струков не надав інформації про компанії, які планують IPO, зазначивши лише, що більшість представляють аграрний сектор.

Як повідомляло агентство, інвесткомпанія Concorde Capital надає повний спектр інвестиційно-банківських, брокерських послуг і послуг з управління активами в Україні, Росії й країнах СНД.

 Источник: Останні новини

Читайте также