Зустрічайте «Гід по українському ринку нерухомості / Guide to Ukrainian Real Estate Market» 2020 року!

Зустрічайте «Гід по українському ринку нерухомості / Guide to Ukrainian Real Estate Market» 2020 року!

Аналітика ринку нерухомості України – комплексна інформація в одному виданні.

«

Аналітика ринку нерухомості України – комплексна інформація в одному виданні. Зустрічайте «Гід по українському ринку нерухомості / Guide to Ukrainian Real Estate Market» 2020 року!

✅ Особливості.
«Гід/Guide» – це єдиний в Україні каталог, що пропонує комплексну добірку аналітики й оглядів різних сегментів нерухомості Києва та регіональних центрів. Він є двомовним – видається українською та англійською мовами, існує у двох форматах – друкованому й електронному.

✅ Наповнення.
Каталог 2020 року пропонує огляди офісної, торговельної, готельної та складської нерухомості Києва, а також житлового сегмента столиці. Крім того, у виданні наведені статті про торговельний і готельний сектори Львова, Одеси, торговельний сектор Харкова та Дніпра, а також оцінка інвестиційної привабливості нерухомості України від міжнародної консалтингової компанії та огляд основних законодавчих змін у сфері містобудування від юридичної фірми.

Традиційно «Гід/Guide» містить добірку компаній, які ведуть діяльність у нашій країні та можуть стати Вашими надійними партнерами з різних напрямів діяльності, та об’єктів, що вже побудовані або знаходяться на стадії реалізації та можуть бути цікаві для інвестицій і співробітництва.

✅ Корисність.
Аналітика й огляди різних сегментів нерухомості України зібрані в єдиному виданні – це «Гід по українському ринку нерухомості / Guide to Ukrainian Real Estate Market», яким можна користуватись увесь рік. Він надає інформацію про тенденції комерційного та житлового секторів ключових міст країни, динаміку зростання пропозиції, орендні ставки та вакантність, прогнози, заплановані проєкти тощо.

«Гід/Guide» знайомить із гравцями ринку нерухомості та суміжних галузей, містить портрети компаній – від девелоперів, консультантів, генеральних підрядників до архітекторів, дизайнерів і компаній, що пропонують рішення для облаштування інтер’єрів, до яких можна звернутись у будь який час, адже їх компетенції та контакти представлені у доступному та зручному форматі.

Цікавлять можливості для інвестицій у проєкти нерухомості, оренди комерційних приміщень, організації заходів чи розміщення під час ділових поїздок? Така інформація також представлена в каталозі.

 

Українська версія:
https://commercialproperty.ua/pdf/Guide2020_b51a55097b526be1d22d43bf2b446196/Guide_2020_Ua.pdf

Англійська версія
https://commercialproperty.ua/pdf/Guide2020_b51a55097b526be1d22d43bf2b446196/Guide_2020_Eng.pdf

Читайте также