Венгрия – одна из лучших платформ для расширения украинского бизнеса в ЕС

Венгрия – одна из лучших платформ для расширения украинского бизнеса в ЕС

14 мая 2015 года в отеле «Hilton Kyiv» состоится конференция «Doing Business in Hungary» («Ведение бизнеса в Венгрии»),

14 травня 2015 року у готелі «Hilton Kyiv» під патронатом Посла Угорщини в Україні, за підтримки Міністерства зовнішньої економіки та іноземних справ Угорщини та Угорського національного бюро з інвестицій (HIPA) відбудеться конференція «Doing Business in Hungary»(«Ведення бізнесу в Угорщині»), яка надасть українським експортерам та інвесторам унікальну можливість отримати повну інформацію щодо інвестиційного клімату одного з членів ЄС – Угорщини, а також безпосередньо поспілкуватися з представниками державних органів влади та організацій цієї країни.

 Експертами Форуму стануть Ерно Кешкень, Надзвичайний та повноважний Посол Угорщини в Україні, Олександр Боровик, Перший заступник Міністра, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України,Роберт Бодоч, Віце-президент Угорського національного бюро з інвестицій (HIPA), Петра Пана, Заступник Держсекретаря з питань зовнішньоекономічної дипломатії Угорщини, Ласло Пеоц та Роберт Сій, співзасновники проекту «Invest in Hungary», тощо. Модератором заходу виступить телеведучий Петро Мага.

 Серед основних особливостей ведення бізнесу в Угорщині слід відзначити: членство в ЄС з 2004 року, виняткові інфраструктурні зв'язки з усією Центральною Європою; доступ до ринку розміром 500 млн чоловік; зворотні і незворотні дотації від ЄС та угорського уряду; можливість розпочати бізнес протягом 4 днів; податкові стимули для інвестицій, що перевищують 10 мільйонів євро, з боку уряду; більше 200 розвинених технопарків; процентна річна ставка за кредитами в євро - 2,5%.

 Завдяки підтримки міжнародних партнерів, участь у конференції для топ-менеджменту українських компаній-інвесторів, а також експортерів, що планують відкрити своє виробництво на території країни-члена ЄС, єбезкоштовною (після підтвердження). Реєстрація відкрита до 13 травня на сайті: a7conf.com/hungary

 Організатор конференції – A7 CONFERENCES, Генеральний партнер – проект «Invest in Hungary», Офіційний перевізник – компанія Wizz Air,Інтерфакс-Україна - Генеральний інформаційний партнер, Генеральний інтернет-партнер – Finance.ua, медіа-партнери – Апостроф, AgroNews, Перша шпальта, InVenture Investment Group, інформаційний партнер – Європейська Бізнес Асоціація в Україні, захід проходить за підтримки Американської торгівельної палати в Україні,Українського клубу нерухомості URE Club та Київського регіонального центру з інвестицій.

 

Для додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з Тетяною Лугановою, тел. +38 044 227 27 77, +38 063 118 25 26, [email protected]. З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, зв’яжіться з Наталією Шерекіною, тел. +38 044 227 27 77, +38 097 501 18 65, [email protected]

Читайте также