Перший Міжнародний День Дипломатії та Економічного Розвитку відбудеться 23 жовтня 2014 р.

Перший Міжнародний День Дипломатії та Економічного Розвитку відбудеться 23 жовтня 2014 р.

Маємо честь повідомити Вам, що 23 жовтня 2014 року відбудеться урочисте відкриття Першого Міжнародного Дня Дипломатії та Економічного Розвитку в Україні.

 23 жовтня 2014 року в м. Києві о 15.00 в музеї "Духовні скарби України" відбудеться урочисте відкриття Першого Міжнародного Дня Дипломатії та Економічного Розвитку в Україні. Організатором заходу є Міжнародна Дипломатична Рада в Україні за підтримки міжнародних компаній та дипломатичних представництв. Ця подія стане унікальним майданчиком, який об’єднає бізнесову, дипломатичну та політичну спільноти для діалогу про нові стратегії розвитку бізнесу та шляхи і механізми залучення інвестицій і налагодження співробітництва та підвищення інвестиційної культури в Україні. 

Захід відвідають власники бізнесу, керівники та фінансові директори підприємств; інституційні та приватні інвестори; представники міжнародних фондів та компаній, зокрема Німеччини, Фінляндії, Бельгії; дипломатичні представництва та представники влади.

В діловій програмі заходу передбачено участь Голови КМДА Кличка Віталія, представників впливових фінансово-кредитних установ, підписання угод про співпрацю з метою налагодження партнерських зв’язків в інвестиційній сфері з Німеччиною, королівством Бельгія, Скандинавськими країнами. Також під час заходу будуть обговорено ініціативи Уряду щодо підтримки та перспектив розвитку пріоритетних проектів в Україні.

«Ця подія є знаковою для нас, тому що навіть в період викликів до України їдуть представникиіноземних компаній та агентств для побудови діалогу та ефективної моделі співпраці інвесторів з бізнесом та владою. Я вірю, що саме навколо України об’єднаються всі держави і ми зможемо всі разом побудувати потужну та конкурентоспроможну країну», зазначила Вікторія Ліснича, Президент Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні.  

Принять участие в мероприятии >>>

 

Читайте также