Школа Українського Підприємництва приймає заявки на участь у другій програмі

Школа Українського Підприємництва приймає заявки на участь у другій програмі

Розпочато набір до другої програми Школи Українського Підприємництва

Розпочато прийом заявок на участь у другій програмі Школи Українського Підприємництва, інтенсивної навчально-практичної програми для тих, хто починає власну справу або розвиває і вдосконалює свій бізнес.

 Заявки на участь у програмі приймаються до 1 жовтня через форму. Учасники відбиратимуться за результатами краш-тесту та індивідуального інтерв’ю з кураторами Школи. Заняття триватимуть з 15 жовтня по 14 листопада 2015 року.

 Школа у першу чергу розрахована на тих, хто прагне побудувати власну справу в Україні й для України та створити нові робочі місця та можливості. Перевага надаватиметься працюючим бізнесам (малий та середній бізнес, стартапи). У фокусі школи – online-бізнес або offline з елементами online.

 Кожному учаснику Школи буде наданий індивідуальний менторський супровід протягом усієї програми.

 Програма містить 15 базових тематичних блоків, необхідних для розвитку власної справи: дослідження ринку, аналіз та дослідження потенційних клієнтів, створення бізнес-моделі, формування ціннісної пропозиції, маркетингові комунікації, фінансові та юридичні аспекти, основи бухобліку, залучення стартового капіталу та ін.

 Формат навчання у Школі — модульна система, яка дасть можливість учасникам більше сконцентруватись на навчанні та виконанні практичних завдань. Усього програма містить 5 модулів по три дні кожний.

 Перша програма Школи відбулась у травні – липні 2015 року. ЇЇ учасниками стали 13 підприємців, які представляють вже працюючі бізнеси (4) та опрацьовані ідеї (5). Серед них - Just Cook ItUAPPSTeamPlayBugs&Features та інші.

 «Школа дає конкретні знання та інструменти, за допомогою яких можна на ранньому етапі перевірити на міцність свою ідею, відкоригувати її та зрозуміти, що працюватиме, а що – ні», – переконаний Ілля Вавілін, засновник Teamplay Сlub, випускник першої програми Школи.

Читайте также