У Києві стартує конкурс бізнес-планів для молоді

У Києві стартує конкурс бізнес-планів для молоді

Переможці отримають можливість просувати власні бізнес-ідеї на найбільшому інвестиційному порталі України InVenture

Київський молодіжний центр проводить конкурс бізнес-планів серед молоді Києві. Переможці отримають шанс просувати власні бізнес-ідеї.

 Взяти участь у конкурсі може молодь міста Києва віком з 14 до 35 років. Переможців обиратимуть у 3 етапи. Спочатку учасники заповнюють реєстраційні форми, де вказують свої дані, додають мотиваційний лист та подають концепцію власної бізнес-ідеї. На базі поданих анкет буде сформовано список конкурсантів, які візьмуть участь у серії майстер-класів від кваліфікованих бізнес-тренерів.

 Наступним етапом стане написання та подача бізнес-планів на розгляд експертної комісії, яка визначить, хто з учасників виступатиме у фіналі конкурсу у травні 2015 року. Переможці, які будуть визначені у двох номінаціях ("Виробництво, сфера послуг і торгівля" та "Соціальний проект”), представлятимуть Київ на всеукраїнському рівні конкурсу. 4 кращих проекта отримають можливість медіа-просування від компанії  InVenture Investment Group.

Отже, до 31 березня заповнюй анкету, щоб стати учасником конкурсу.
До 1 травня бери участь у майстер-класах від кваліфікованих бізнес-тренерів та надсилай на розгляд експертної комісії власний бізнес-план.
У травні півфіналістів чекають воркшопи від представників мережі бізнес-ангелів UAngel та Асоціації приватних інвесторів України
Фіналісти представлятимуть найкращі бізнес-плани перед кваліфікованою експертною комісією. 

Деталі конкурсу на сайті: bpc2015.wix.com/kyiv

Читайте также