InVenture та INEKO розпочали роботу з Київським обласним центром з інвестицій та розвитку

InVenture та INEKO розпочали роботу з Київським обласним центром з інвестицій та розвитку

Київський обласний центр з інвестицій та розвитку підписав меморандум про співпрацю з Інвестиційним порталом «InVenture» та Інвестиційною групою «ІНЕКО» з метою сприяння підвищенню інвестиційної ...

У рамках Угоди передбачено реалізацію комплексу спільних заходів, які мають не меті активізацію інвестиційної діяльності в регіоні. Зокрема заплановано використання Інтернет платформи для підвищення комунікації з потенційними інвесторами, запровадження новітніх розробок для просування перспективних інвестиційних проектів. Також передбачається спільна підготовка та проведення спеціальних заходів, зокрема, ділових зустрічей, семінарів, форумів, конференцій, круглих столів з питань інвестицій, тощо.

За словами Олексія Олейнікова (CEO & Founder «InVenture»), підписання даної угоди дозволить об’єднати зусилля представників державного та приватного сектору, які задіяні в процесі організації інвестиційної діяльності, задля створення умов покращення інвестиційного клімату. Одним з перспективних напрямів співпраці є створення доступної, прозорої й багатофункціональної системи зв’язку з інвесторами (investor relations) використовуючи провідні Інтернет технології, спеціалізовані бази даних, програмні продукти, професійний персонал тощо.

В свою чергу Юлія Рибак (в.о. директора Київського обласного центру інвестицій та розвитку) повідомила, що актуальним напрямом підвищення інвестиційної активності Київської області й України в цілому є створення ефективної комунікаційної платформи та співпраці з представниками інституціональних інвесторів, які мають безпосередній доступ до капіталу й потужні бізнес зв’язки, володіють технологіями структурування інвестиційних угод.

Довідка:

Київський обласний центр з інвестицій та розвитку Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України (далі Центр) відповідає за здійснення інвестиційної діяльності в Київському регіоні, формування сприятливого інвестиційного клімату, розвиток інфраструктури. Центр об’єднує провідні компанії та організації регіону, міжнародні організації та фонди з метою надання платформи для ефективного спілкування, обміну інформацією та послугами щодо бізнес-підтримки та залучення інвестицій. Центр забезпечує реалізацію складових Національних проектів Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України та відповідає за реалізацію “єдиного вікна” на території Київської області (відповідно до Закону України “Про підготовку та реалізацію інвестиційних проектів за принципом “єдиного вікна”)
 
Інвестиційно-консалтинговий портал «InVenture» - www.inventure.com.uaпокликаний сприяти пошуку та реалізації інвестиційних можливостей в Україні за рахунок просування перспективних інвестиційних проектів, надання оперативних новин та аналітичної інформації інвестиційної тематики, сприяння пошуку інвестиційних ресурсів, всебічної підтримки здійснення взаємовигідних інвестиційних угод.
 
Інвестиційна Група «ІНЕКО» - провідна українська інвестиційна компанія, що діє з 1994 р. і зарекомендувала себе як надійного партнера в сфері прямого інвестування, корпоративних фінансів, спільного управління активами та управління комерційною нерухомістю. За час своєї діяльності компанія «ІНЕКО» реалізувала десятки інвестиційних проектів у сегментах комерційної, промислової та готельної нерухомості.

Читайте также