Э
10 корисних Telegram-каналів для бізнес-спільноти

10 корисних Telegram-каналів для бізнес-спільноти

Команда InVenture підготувала добірку 10 Telegram-каналів прогресивних тематик, що стануть у нагоді підприємцям, інвесторам та представникам креативного классу

Команда InVenture підібрала для вас цікаві та актуальні Telegram-канали – з-поміж тих, які читаємо самі. У добірку увійшли лише українські канали зі значною кількістю підписників та регулярними корисними публікаціями.

1. Banker.ua — наймасштабніший український банківський телеграм-канал, створений порталом Banker.ua. В ньому можна знайти головні банківські новини, ексклюзивні інтерв'ю банкірів та головних бізнесменів, огляди продуктів, інсайди, рейтинги, фінансові лайфхаки, експертні колонки та багато іншого. Автори публікують тільки найважливіші та найактуальніші новини банківського світу України, допомагають обрати найкращий банк для обслуговування як фізичним особам, так і бізнесменам. З Banker.ua ви завжди будете в курсі економічного становища країни.

2. Legal Eyes — найбільший український телеграм канал про право від номінантів премії "Найкращий юридичний стартап 2021". Цей проєкт переконає вас, що право — це цікаво та часом навіть смішно. А головне, ви регулярно будете отримувати юридичний погляд на актуальні події та закони, які впливають на ваше життя та бізнес. Коротше кажучи, ви будете знати не тільки про те що відбулося, а й розуміти що з цим робити. Договори, суди, податки, сусіди, розлучення, бізнес — все в фокусі та простими словами. Також Legal Eyes мають чат із правниками на 200+ осіб, де можна отримати кваліфіковану відповідь на питання чи просто подискутувати. І взагалі, кожному підписнику гарантована безкоштовна консультація від юридичної фірми LegalEyes.com.ua. Тримайте ворогів близько, а власного юриста — у кишені.

3. Шпальта — серед більшості новинних каналів, ми запевняємо, що Шпальта не залишить вас байдужим. Чому? Її засновники — адміни визнаних українськомвних каналів (одні з них — Legal Eyes). Вони вирішили створити незалежне ЗМІ нового формату — без копіпасту, політичної джинси та реклами ставок і казино. Натомість Шпальта робить: репортажі з місця подій (під час останнього взяли інтерв'ю в Турчинова, Бутусова та Жоріна); вкрай цікаві статті на різні теми (Афганська криза, деолігархізація, вплив голодомору на ментальність українців тощо); швидко публікує найважливіші новини та підкріплює їх першоджерелами; спростовує фейки.
Також у них є сторінки в Instagram, Tik-Tok, Facebook і YouTube. Підтримайте незалежну журналістику підпискою!

4. Цікаві онлайн івенти — розвивайтеся швидко та зручно навіть не виходячи з дому. Ви з тих людей, які розуміють, що для руху вперед потрібен постійний розвиток та нові знання? Тоді для Вас є хороша новина. Тепер можете розвиватися у різних сферах навіть не покидаючи свого улюбленого дивану. На цьому каналі постійно збирають і публікують інформацію про вебінари, майстер-класи, курси та інші розвиваючі онлайн-заходи. Майже всі з них безкоштовні. Бізнес, IT, Digital, англійська мова, продажі, психологія, HR та багато інших напрямків. Підписуйтесь на цей канал, щоб мати можливість здобувати нові знання швидше, зручніше та без зайвих витрат.

5. IT івенти в Україні — тут починається і продовжується ваш розвиток в IT. Як відомо, IT є прибутковою та дуже цікавою сферою, де багато українців змогли себе успішно реалізувати. Шукаєте шляхи для старту своєї кар'єри в IT або ж хочете продовжити свій розвиток в цій галузі і стати затребуванішим та більш оплачуваним спеціалістом? Тоді для вас буде корисним цей Telegram-канал. Тут публікують анонси вебінарів, тренінгів, конференцій, курсів, стажувань від відомих компаній. Більшість з цих заходів безкоштовні. IT-івенти для себе тут знайдуть як початківці так і спеціалісти в цій сфері. Приєднуйтесь до каналу та слідкуйте за хорошими можливостями свого розвитку в IT.

6. Про IT в Україні — тут всі ІТ новини та івенти. Цікавитесь технологіями і хочете бути в курсі важливих новин про IT? Проте набридло читати звістки з-за океану про сервіси, якими у нас ніхто не користується? Більше цього робити не треба! Просто підпишись на цей канал. Тут публікується інформація саме про технології, сервіси та компанії, що популярні в Україні та є корисними для українців. Новини про цікаві інновації, нові пропозиції та досягнення як від гігантів українського бізнесу так і молодих стартапів. А також про можливості для вашого старту чи розвитку в IT та діджиталі. Анонси вебінарів, майстер-класів, курсів, стажувань з працевлаштуванням. Переходьте на цей канал та підписуйтесь, щоб не пропустити нічого важливого.

7. Освіта для кар'єри — тут ви знайдете розвиваючі івенти, які допоможуть стати фахівцем своєї справи. Не вистачає знань щоб змінити роботу або отримати підвищення? Працюєте на себе, але не знаєте як збільшити свої прибутки? Швидко та якісно підтягнути свої знання або ж стартувати в новій сфері допоможе цей канал. Тут публікують інформацію про цікаві вебінари, майстер-класи, курси, стажування з працевлаштуванням, які допоможуть розвиватися у різних напрямах. Багато з них безкоштовні. IT, просування в інтернеті, англійська мова, управління проектами та продуктами, рекрутинг і багато інших сфер. Просто підписуйтесь на цей Telegram-канал, щоб отримувати необхідні знання для кар'єрного зростання та успіху в фінансах.

8. Ціна держави — доступною мовою про економіку, ваші податки, підприємництво та економічну свободу. Чи ви знаєте, що залив у бак пальне на 1000 грн ви сплатите 388 грн податків, серед яких 221 грн це акциз, яким фінансують будівництво та ремонт доріг? Канал Ціна держави — це проект аналітичного центру CASE Україна, який єдиний в країні, хто продає свою макроекономічну аналітику в Нью-Йорк інвесторам за гроші. Частину цієї аналітики викладають на канал. Хочете дізнатися, якою буде ваша пенсія, якщо самі розпоряджатиметесь власними податками, скільки своїх грошей віддали на поліцію і суддів, чому в Україну не йдуть інвестори та низькі зарплати або як за допомогою держбанків уряд краде у вас з кишені гроші?
Тоді підписуйтесь на канал Ціна держави, який розповідає все про бюджет України, податки (тобто ваші гроші), економічне процвітання та підприємництво.

9. Bonds & Stocks Ukraine — це головний телеграм-канал України по ринку облігацій та акцій. На каналі щоденно публікується оперативна інформація про всі нові випуски облігацій та єврооблігацій України і українських компаній, допуск на ринок акцій міжнародних компаній (Apple, Tesla, Pfizer тощо), найважливіші новини ринку облігацій та акцій, щоденний календар подій боргового ринку.

10. NeoKotler — перший агрегатор маркетингових каналів у Telegram. Нескінченний фід корисних статей з реклами, digital, smm, аналітики, нейромаркетингу, контенту в одному каналі. Навігація за тегами дозволить виділити і знайти матеріал з того, що цікавить. У ротації безліч різних каналів, що дозволить оперативно отримувати необхідну інформацію одному місці, витрачаючи на це мінімум часу. Підписуйтесь та отримуйте найактуальніші новини, статті та добірки в рамках одного каналу!

БОНУС

У наш час для інвесторів доступний широкий вибір пропозицій щодо інвестування в стартапи та інвестиційні проекти, з якого можна вибрати і проінвестувати будь-який проект, що сподобався.

Команда InVenture пропонує перевірені та високо маржинальні пропозиції, які можуть вас зацікавити.

Підписуйтесь на канал InVenture, щоб дізнатися докладніше про прибуткові інвестиційні пропозиції, а також бути в курсі найважливіших новин у сфері інвестицій України та світу!

Читайте также