Девелопер VD Group придбав у UFuture інноваційний парк LvivTech.City

Девелопер VD Group придбав у UFuture інноваційний парк LvivTech.City

Холдинг UFuture Василя Хмельницького продав західноукраїнському девелоперу VD Group інноваційний парк LvivTech.City з метою оптимізації свого портфеля

Засновник UFuture Василь Хмельницький заявив: "Інноваційні парки та комплексні проєкти, що представляють суцільну екосистему – світовий тренд, який ми принесли в Україну, створивши UNIT.City та масштабуючи проєкт на заході та сході України. Я задоволений, що українські девелопери стали новими власниками Lviv .City, розуміють перспективність цієї моделі. Для мене та компанії UFuture залучені від продажу фінанси дозволять зменшити кредитний портфель та перенаправити інвестиції на ключові для компанії проєкти”.

Як стало відомо, продано офісну будівлю В01 та корпоративні права у компаніях, які володіють проєктом інноваційного парку LvivTech.City.

У VD Group повідомили, що змінили концепцію проєкту, суттєва зміна класу з бізнес на преміальний сегмент, відповідно і коригування наповнення та матеріалів.

Передбачено п'ять черг, 11 будівель заввишки 7-11 поверхів, загалом 500 квартир, також сучасний дошкільний навчальний заклад, лікарня, коворкінг-зони та розгалужена комерційна складова. При цьому Lviv.City реалізує відкриті планувальні рішення – буде влаштовано променад зі стріт-рітейлом та площу, пішохідна дорога Корса, яка з'єднає центр міста зі Стрийським парком. У проєкті буде відображено досвід VD Group зі створення панорамних басейнів на дахах.

Як повідомили у VD Group, старт будівельних робіт на майданчику заплановано на IV квартал 2024 року, зараз ведуться підготовчі роботи. Здача першої черги запланована через рік наприкінці 2025 року.

Читайте також