InVenture представляє новинний блок «Інвестиційні новини світу – світові інвестиційні новини – новини інвестицій у світі».

Інвестиційні новини за кордоном та фінансові новини у світі мають такі рубрики: а) прямі інвестиції та глобальні та транскордонні угоди M&A б) світові венчурні інвестиції та міжнародні стартапи; г) глобальні інвестиції, фінанси та макроекономіка; фондовий ринок та IPO ж) міжнародні інвестиції у комерційну нерухомість.

Світові новини інвестицій – це головні події інвестицій у світі, які відстежує InVenture, починаючи з 2008 до 2024 року. Також на порталі представлені: думки та прогнози світових експертів у галузі інвестицій та фінансів. Світовий інвестиційний ринок сьогодні та фінансові новини для прийняття рішень інвесторами.

Моніторинг світових новин InVenture – це завжди останні новини у таких сферах: фінанси, інвестиція, макроекономіка, держава та приватний та приватний капітал у таких країнах: США, Європа, Китай, ОАЕ, Німеччина, Великобританія, Росія. Світовий ринок інвестицій сьогодні - усі фінансові новини дня на тему інвестиції в різних країнах світу. Новини та події світового ринку: інвестиція, фінанси, фінанси світ, зарубіжні стартапи, венчурний капітал (VC), венчурні фонди, кредити та ЄБРР, МВФ, Світовий Банк та інші фінансові організації, економіка та макроекономіка.

Всі новини про інвестиції – прямі інвестиції, портфельні інвестиції, акції, облігації, єврооблігації, євробонди, форекс, фондовий ринок, блокчейн, біткойн, криптовалюта, банки, банківські кредити та депозити, комерційна нерухомість, державні та приватні інвестиції. Бізнес новини - світові корпорації транснаціональних компаній, а також новини світових компаній та новини компаній світу. Свіжі новини інвестиції, події, факти, думки експертів, коментарі, інвестиції у світі. Останні новини інвестиції сьогодні. Ділові новини, фінансові новини та події у сфері інвестицій та бізнес новини у світі. Аналітичні огляди та бізнес аналітика.

Світові новини InVenture дозволяють відстежувати світ інвестицій та світ фінансів, а також отримати відповіді на запитання: Яка найкраща інвестиція у 2024 році? На чому можна заробити цього року? Куди краще вкласти сьогодні гроші? Які країни безпечно інвестувати? Які найприбутковіші напрями інвестування?