Geek Ventures став інвестором ще одного американського стартапу Nomad Data в раунді на $3,2 млн

Geek Ventures став інвестором ще одного американського стартапу Nomad Data в раунді на $3,2 млн

Раунд очолив Struck Capital за участю TenOneTen, Bloomberg Beta, Correlation Ventures та ін

Українсько-білоруський фонд Geek Ventures взяв участь у інвестиційному раунді американського стартапу Nomad Data. Крім Geek Ventures у раунді взяли участь TenOneTen, Bloomberg Beta, Correlation Ventures, Flair Ventures, Майк Монтеро, Alumni Venture Group та Фірат Ісбесер, генеральний директор Commencis.

Nomad Data розробляє платформу роботи з великими даними. Для організацій, які прагнуть покращити процес прийняття рішень на основі даних, Nomad Data збирає та передає потрібні дані фахівцям компанії, які відповідають за аналітику.

Інвестиції стартап направить на розширення команди та створення нових продуктів для компаній із роботи з даними. Поки що у Nomad Data є лише два продукти.

Geek Ventures не розкрив суму угоди, але, як правило, фонд інвестує до $500 тис. у стартап.

Співзасновник Geek Ventures Ігор Маханек зазначив, що ухвалення рішень на основі даних є основним підходом цього десятиліття, і компанія Nomad Data це реалізує. Він вважає, що команда Nomad Data є чудовим прикладом ідеальної відповідності засновників ринку: засновники мають великий досвід торгівлі та управління даними.

Читайте також