Український Join UP! тепер продає франшизу у Польщі та Молдові

Український Join UP! тепер продає франшизу у Польщі та Молдові

Один із найбільших українських туроператорів Join UP! запустив франчайзингову агенцію в Кошиці та Кишиневі

Туроператор Join UP! З 2022 року присутній на польському ринку та співпрацює з місцевими турагентами. Зараз завдяки відкриттю франчайзингових агентств у Кошиці та Кишиневі компанія хоче посилити туристичний бренд на цих ринках.

ТОВ "Джоїн Ап!", зареєстроване у 2013 році, належить британській компанії Global Travel Holding Ltd, кінцевими бенефіціарами якої є Олександр та Юрій Альба. Родині Альба також належить авіакомпанія SkyUp.

За словами керівника відділу розвитку продаж Join UP! Марини Дайнеко, розвиток франчайзингової мережі за кордоном розширює доступ для українців у різних країнах до вже знайомого туристичного сервісу, створеного співвітчизниками.

Бренд Join UP! представлений в Україні, Молдові (з 2017 року) та у шести інших країнах: протягом 2022 року компанії бренду з'явилися в Естонії, Латвії, Литві, Казахстані, Польщі та Румунії. У планах на 2024 рік – вихід на ринки Чехії та Словаччини як туроператора.

Join UP! розвиває франчайзингову мережу понад десять років, станом на березень 2024 року компанія налічує близько ста туристичних агенцій. Із них 33 відкрилися після початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також