Естонська Nortal купує британську Questers та об

Естонська Nortal купує британську Questers та об'єднає її з дочірньою pwrteams з офісами в Україні

Фінансова сторона угоди не розголошується

Британська TPXimpact продає компанію з децентралізованої розробки програмного забезпечення Questers міжнародної технологічної компанії Nortal зі штаб-квартирою в Таллінні. Після закриття угоди Nortal поєднає Questers зі своєю дочірньою компанією pwrteams, яка має офіси розробки в Україні.

Questers була заснована у 2017 році та спеціалізується на проєктуванні, створенні та управлінні ІТ-командами для клієнтів з різних галузей. Більшість клієнтів Questers знаходяться у Великій Британії, а також у США, Німеччині, Бельгії, Норвегії та Швейцарії.

Questers базується у Великій Британії з офісами в Болгарії, Сербії та Румунії.

Угода спрямована на зміцнення позиції Nortal на ринку США та Великобританії, а також посилення поточного бізнесу зі створення міжнародних ІТ та інжинірингових команд для клієнтів з усього світу.

Усі 300 співробітників Questers приєднаються до 350 співробітників pwrteams, які переважно працюють в Україні та Польщі. Також є представники у Сербії, Литві, Естонії та Мексиці.

Аутсорсингову компанію pwrteams було створено у 2022 році після придбання Nortal ІТ-компанії Skelia з офісами в Україні (Київ, Львів) та Польщі (Краків). pwrteams працює з клієнтами в Європі та США, такими як TUI та Thomas Cook Group.

Читайте також