JPMorgan купує частку у Viva Wallet на $800 млн

JPMorgan купує частку у Viva Wallet на $800 млн

JP Morgan Payments придбає 48,5% акцій грецької платіжної компанії

 Очікується, що про угоду на суму $800 млн буде оголошено на початку наступного тижня, повідомило агентство Reuters із посиланням на неназвані джерела.

Новини про те, що банківський гігант зацікавився хмарним необанком, уперше з'явилися майже рік тому.

Viva Wallet надає підприємствам будь-якого розміру послуги з прийому карт через інноваційні термінали Smart Android або POS-програму Android VivaWallet, а також через передові платіжні шлюзи в інтернет-магазинах у 24 країнах Європи. Компанія також пропонує бізнес-рахунки з місцевим IBAN та бізнес-картку Viva Wallet Mastercard.

Провайдери POS-терміналів прагнуть надавати більше послуг і функцій, щоб виділитися, оскільки їхня галузь стає все більш конкурентною.

Багато пропозицій, які колись були перевагою, — інтеграція каналів замовлень, сумісність з кухонною системою відображення (KDS), прийняття цифрових гаманців тощо — перетворилися на звичайні функції, тому тепер постачальники прагнуть пропонувати все більш конкретні рішення.

Наприклад, компанія GoTab, що займається технологіями для ресторанів, оголосила в серпні про дебют GoTab для багатооператорних локацій, що забезпечують платежі між торговими точками в таких місцях, як фуд-холи або зали спортивних заходів.

Читайте також