Опис франчайзера
- Кількість власних обєктів: 19
- Кількість відкритих франшиз: понад 200
- Термін окупності франшизи: від 1,5 місяців (у сезон)
- Паушальний внесок: відсутній
- Рекламні відрахування: відсутні
- Роялті: 0%, 2% (різні формати)
Good Beer —це міжнародна мережа пабів та магазинів розливного пива. Пропонуємо Вам співпрацю на партнерських умовах. У найкоротші терміни та за найвигіднішою ціною ми реконструюємо,забрендуємо та оформимо Ваше приміщення (власне або арендоване), а також безкоштовно надамо пивне обладнання, навчимо персонал та забезпечимо Вас фірмовою продукцією нашої торгової марки (пакети, футболки, келихи, монетниці і т.п.). Наша компанія працює з найбільшими світовими виробниками пива та найбільшими виробниками пива в Україні:
- Carlsberg Ukraine (Запорізький, Київський, Львівський пивоварні заводи)
- ABInBEV EFES Україна (Київський, Харківський, Миколаївський пивоварні заводи)
- Оболонь (Київський, Фастівський, Красилівський, Охтирський, Бершадський, Олександрійський, Коломийський, Чемеровецький пивоварні заводи)
- Перша Приватна Броварня (Львівський, Радомишльський пивоварні заводи)
- Інші пивоварні. Усього лінійка налічує понад 160 видів пива (до них входять такі відомі світові бренди, як "Guinness", "Hoegarden", "Warsteiner", "Kronenbourg", "Efes", "Leffe", "Miller", "Левенбрау" і ін.) .
Компанія Good Beer співпрацює з пабами, барами, ресторанами, магазинами по всій Україні, забезпечуючи їх пивом відомих виробників за найнижчими цінами, а також безкоштовно надаючи пивне обладнання та обслуговуючи його. Ми працюємо зі 190 партнерами по всій Україні!
Варіанти співробітництва:
- Острівець - це місце продажі на території ТЦ. Один з найкращих варіантів для старту свого бізнесу, тому він такий популярний. Завдяки успішному розташуванню, відділ має високий, а головнепостійний трафік. Точка не конкурує з супермаркетом в сегменті розливного пива. Тут представленінайбільш ходові сорта пива та снеків.
Вимоги до приміщення:
- Площа від 9 м.кв.
- Електрична потужність від 3 кВт
- Вода, каналізація - відсутні
- Магазин розливного пива (формат to go)
Ви мріяли про свій пивний маркет? Тоді цей варіант для Вас! Велика кількість кранів на розлив, з широким асортиментом снеків, швидким та якісним обслуговуванням – безпрограшний варіант на сучасному пивному ринку!
Вимоги до приміщення:
- Площа від 30 м. кв.
- Електрична потужність від 3,5 кВт
- Класичний (традиційний) ПАБ
Даний формат дозволяє не тільки купувати пиво та снеки, але й куштувати їх на місці. Для цьоготорговельний зал обладнується дегустаційними стійками або посадковими місцями. Протягом багатьох десятиліть класичні ПАБи були центрами соціального життя. Традиційним напоєм в таких пабах було завжди пиво, також пропонувався ель та сидр, а закусками були чіпси, солені горішки таснеки. В зв’язку з ростом туризму в Ірландії з 70-х років минулого століття, в пабах почали активнопропонувати їжу.
Вимоги до приміщення:
- Площа від 40 м.кв.
- Електрична потужність від 3,5 кВт
- Вода, каналізація – обов’язково
- ПАБ (з нескладним меню)
Паб представляє собою приміщення з невеликою кількістю посадкових місць та нескладним меню типу «легкий перекус», яке дуже затребуване. Особливістю цієї франчайзингової концепції є те, що франчайзі не потрібно закупати м’ясо та багато інших інгредієнтів. Напівфабрикати надходять в замороженому вигляді. В самому закладі їх тільки розігрівають або запікають та збирають. Таким чином, без наявності повноцінної кухні і кухаря заклад має відносно великий асортимент продукції.
Вимоги до приміщення:
- Площа від 50 м.кв.
- Електрична потужність від 7 кВт
- Вода, каналізація – обов’язково
- ПАБ (з розширеним меню)
Заклад припускає наявності просторого залу, що дозволяє розмістити велику кількість посадкових місць. В меню представлені пивні снеки, бургери та піца, холодні та гарячі закуски, салати. Таке різноманіття страв дозволяє значно розширити цільову аудиторію. Ексклюзивний дизайн інтер’єру, якісне пиво та смачна їжа спонукає до затишного відпочинку і приємного проведення часу.
Вимоги до приміщення:
- Площа від 50 м.кв.
- Електрична потужність від 20 кВт
- Вода, каналізація – обов’язково
- «Good Beer» pub&grill
Це заклад із приємною атмосферою, європейською кухнею та широким вибором пива. Авторський інтерєр наповнений цікавими деталями, а тепле освітлення, затишок та демократична обстановка перетворює його на ідеальне місце, де можна приємно провести час. Кухня «Good Beer» знахідка для справжніх цінителів їжі, оскільки особливість пабу – приготування страв на відкритому грилі, що розташований у залі, завдяки чому гості можуть спостерігати за їх приготуванням.
Вимоги до приміщення:
- Площа від 120 м. кв.
- Електрична потужність від 40 кВт
Карта України
Карта м. Києва
Інвестиційна привабливість
Чому Good Beer?
- Мінімальні вкладення (відсутність паушального внеску та рекламних відрахувань
- Безкоштовне пивне обладнання
- Окупність проекту (пропонуємо Вам бізнес під ключ із терміном окупності 1,5 – 3 місяці)
- Допомога у пошуку місця для оренди або підбір приміщення нашим співробітником
- Відкриття від 15 днів (у середньому відкриття магазину займає від двох до трьох тижнів)
- Затребуваний продукт
- Особлива цінова політика (ТІЛЬКИ МИ можемо надати знижку до 20% від виробника – Ви можете зробити націнку від 100% і більше
- Розвинена торговельна мережа (Ми відкрили більше 200 магазинів з франшизи. Досвід компанії дозволив партнерам, які працюють з нами більше 5 років відкрити Пять, шість і більше магазинів)
Відгуки про франшизу від франчайзі
Статті про франчайзера:
Умови для інвестора
Програма лояльності
- Good Beer пропонує унікальну бонусну програму для залучення та підвищення лояльності клієнтів.
- У магазинах регулярно проводяться акції від виробників пива. Наприклад: при покупці трьох кег Ви платите за дві. З відкриттям кожного наступного магазину знижки збільшуються.
В суму інвестицій входить:
- Розробка дизайн-проекту
- Ремонт приміщення
- Зовнішні та внутрішні вивіски з фірмовими знаками
- Меблі
- Устаткування для розливу пива
- Сервісне обслуговування обладнання для розливу пива
- Навчання персоналу
- Допомога при реєстрації ФОП
- Покроковий план відкриття
- Персональний менеджер
- Маркетингова допомога
- Юридична підтримка
- Бухгалтерська допомога
- Право на використання торгової марки "Good Beer"
- Постійна підтримка у процесі роботи
Вимоги до приміщення:
- зона інтенсивного трафіку
- приміщення у власності чи оренді
- площа приміщення під магазин понад 30 кв.м. оптимально – 50 кв.м.
Промивання пивного обладнання
Для ефективної роботи та запобігання скисанню пива необхідно промивати пивні системи. Ми раді взяти на себе обслуговування пивного обладнання у Вашому магазині.
Завдяки правильній роботі пивного обладнання та якості пива покупці Вашого магазину завжди залишаться задоволеними та повертатимуться до Вас знову і знову.
- Ми проконсультуємо Вас та надамо оптимальне пивне обладнання для Вашого магазину (крани, пивні системи тощо) БЕЗКОШТОВНО
- Під час роботи будемо виконувати всебічне сервісне обслуговування пивного обладнання (регулярне промивання системи, ремонт охолоджувачів та кранів) - БЕЗКОШТОВНО
- Будь-які несправності усуваються нашими досвідченими фахівцями у найкоротші терміни – БЕЗКОШТОВНО
Контакти для консультації та покупки:
Тел.: +380660632650
електронна пошта: [email protected]
Сайт: goodbeer.pro