НДІ Буран у Києві приватизували в 119 разів дорожче за стартову ціну за 49 млн грн

НДІ Буран у Києві приватизували в 119 разів дорожче за стартову ціну за 49 млн грн

ФДМУ провів аукціон із приватизації Науково-дослідного інституту "Буран" у Києві, в якому виграла пропозиція у 49,101 млн грн

Як повідомляється в системі Prozorro.Продажі, в аукціоні з приватизації Науково-дослідного інституту "Буран" у Києві взяли участь 23 претенденти. Переможцем стало ТОВ «Бам-Груп», яке запропонувало за лот найбільшу суму – 49,101 млн грн., що перевищило стартову ціну 413 тис грн. у 119 разів.

В аукціоні також взяли участь ТОВ "СТЛС" та ТОВ "Вакус-Інвестментс". "Бам-груп" обійшов "Вакус-Інвестментс" на 100 грн., а "СТЛС" - на 1 грн.

ТОВ «Бам-груп», засноване у 2023 році у Києві, спеціалізується на наданні в оренду будівельних машин та обладнання. Кінцевою бенефіціарною власницею є Олена Корначук.

Науково-дослідний інститут "Буран" загальною площею 1868 кв.м розташований у Печерському районі Києва. До складу активу входять приміщення на двох поверхах нежитлової будівлі.

Основний вид діяльності інституту – дослідження та експериментальні розробки у галузі інших природничих та технічних наук.

Читайте також