Toloka.vc інвестує $615 тис. у британський стартап Scan.com

Toloka.vc інвестує $615 тис. у британський стартап Scan.com

Кошти від українського венчурного синдикату будуть спрямовані на розширення компанії на ринку США

Український венчурний синдикат Toloka.vc повідомив про інвестиції у британську компанію Scan.com.

Сумарно раунд інвестиції становить $50 млн і підтримується фондами Triple Point, Oxford Capital, YZR та Aviva Ventures, які вже погодилися надати $46 млн із $50 млн, необхідних для здійснення операції.

За рахунок залучених коштів засновники стартапу планують створити фінансову синергію для досягнення $50 млн чистого ARR за 3 роки, посилити компанію медичними активами для забезпечення подальшого дослідження та розробки продуктів, збільшити продажі та дохід приблизно в 3 рази - з $7,7 млн до $21 млн до кінця 2024 року.

Онлайн-платформа Scan.com допомагає користувачам з Великобританії та США порівнювати, переглядати та бронювати послуги з медичного сканування. Команда з 45 співробітників Scan.com створює інфраструктуру для безперешкодного зв'язку лікарів та пацієнтів із центрами медичної візуалізації у Великобританії та США.

Олександр Колб, один із співзасновників Toloka.vc зазначив, що ринок медичної візуалізації оцінюється в США у $120 млрд, а у Великобританії – у $38 млрд на рік. Однак процес отримання клієнтами послуг далекий від того, щоб бути цілком задовільним. Кожному пацієнтові доводиться мати справу з громіздкою паперовою тяганиною, численними дзвінками та електронними листами.

Читайте також