Агрокомпанія Corteva купує великого виробника біопрепаратів за $1,2 млрд

Агрокомпанія Corteva купує великого виробника біопрепаратів за $1,2 млрд

Йдеться про американську незалежну біологічну компанію Stoller Group

Компанія Corteva повідомила, що купівля Stoller підкріплює її прагнення надавати фермерам біологічні інструменти, які доповнюють нові практики ведення сільського господарства та допомагають їм відповідати мінливим очікуванням ринку.

Закриття угоди очікується у першій половині 2023 року після схвалення регуляторних органів.

Головний виконавчий директор Corteva Чак Магро зазначив, що біопрепарати надають фермерам екологічно безпечні інструменти, які доповнюють традиційний захист рослин. У комбінації вони сприяють вирішенню глобальних проблем, пов'язаних із продовольчою безпекою та зміною клімату. Stoller є лідером у галузі біологічних препаратів, враховуючи його комерційну присутність та потенціал розширення ринку, що забезпечує привабливе зростання та операційну маржу.

За прогнозами експертів, ринок біопрепаратів щороку зростатиме високими темпами до 2035 року, охоплюючи в майбутньому приблизно 25% загального ринку засобів захисту рослин.

Corteva Agriscience – це публічна, глобальна, виключно сільськогосподарська компанія, яка надає фермерам у всьому світі найбільш повне портфоліо в галузі, включаючи збалансований та різноманітний вибір насіння, засобів захисту сільськогосподарських культур та цифрові рішення, орієнтовані на максимізацію продуктивності для підвищення врожайності та рентабельності.

Читайте також