Інвесткоманія CD&R пропонує купити інвестконсультанта Focus Financial за $4,1 млрд

Інвесткоманія CD&R пропонує купити інвестконсультанта Focus Financial за $4,1 млрд

Якщо продаж Clayton, Dubilier & Rice буде схвалено за ціною $53 за акцію, Focus перестане бути публічною компанією

Focus Financial Partners, публічне партнерство зареєстрованих інвестиційних консультантів, оголосило, що уклало обмежену ексклюзивну угоду з приватною інвестиційною компанією Clayton, Dubilier & Rice для участі в переговорах щодо умов, на яких CD&R може придбати Focus за ціною $53 за акцію або $4,1 млрд готівкою.

Якщо угоду буде завершено, Focus більше не буде публічною компанією.

У листопаді рада директорів Focus сформувала комітет для оцінки пропозиції CD&R та вивчення інших можливостей. Згідно з оголошенням, після «серії переговорів та зустрічей з іншими потенційними учасниками торгів» CD&R погодилася на ціну $53 за акцію, і рада директорів затвердила угоду про ексклюзивність.

CD&R вказала, що $53 є її «найкращою і остаточною» пропозицією, і не чекає подальших переговорів щодо ціни. Угода підлягає схваленню більшістю незацікавлених акціонерів. Ціна є 36-відсотковою премією до середньої ціни Focus за 60 днів станом на закриття середовища.

За словами Брайана Лозона, керуючого директора InCap Group, інвестиційного банку, орієнтованого на індустрію фінансових послуг, ця інвестиція стане першою CD&R у сфері управління активами.

Читайте також