Кінотеатральна компанія National Amusements залучила $125 млн від мільярдера Майкла Делла

Кінотеатральна компанія National Amusements залучила $125 млн від мільярдера Майкла Делла

Інвестиції дозволять погасити відновлюваний кредит та інші позики, скоротити відсоткові витрати та підготувати бізнес до «стійкого зростання та подальшого постпандемічного відновлення»

National Amusements Inc., сімейна холдингова компанія Редстоунов, яка контролює медіа-гіганта Paramount Global, залучила $125 млн від інвестиційної фірми, співзасновником якої є комп'ютерний мільярдер Майкл Делл.

Акції Paramount Global, які були передані у заставу для підтримки кредитів, будуть повернуті National Amusements після погашення боргу.

Paramount, материнська компанія CBS, MTV та інших телевізійних мереж, на початку цього місяця скоротила свої дивіденди на 80%, оскільки вона намагається впоратися зі зниженням продажів на своїх традиційних каналах та втратами у потоковому бізнесі.

Шарі Редстоун, головний виконавчий директор National Amusements і голова Paramount, сказала, що сім'я переконана, що стратегія медіакомпанії щодо потокової передачі буде успішною.

National Amusements – це початкове джерело багатства сім'ї Редстоун. Вона охоплює мережу, засновану дідом Шарі, яка нині керує 837 кінотеатрами.

BDT Capital Partners є філією BDT & MSD Partners, торгового банку, створеного Деллом разом із фінансистом Байроном Троттом.

Читайте також