Маркет-мейкер Citadel Securities залучив $1,15 млрд від Sequoia та Paradigm

Маркет-мейкер Citadel Securities залучив $1,15 млрд від Sequoia та Paradigm

Завдяки інвестиціям оцінка Citadel Securities склала приблизно $22 млрд

Citadel Securities, провідний світовий маркет-мейкер, оголосив про те, що Sequoia і Paradigm вклали в компанію міноритарні інвестиції в $1,15 млрд. Інвестиції надійшли також від Sequoia Heritage, Sequoia Capital Global Equities і Global Growth Fund. Партнер Sequoia Альфред Лін увійде до ради директорів Citadel Securities.

Citadel Securities надає як інституційним, так і роздрібним інвесторам ліквідність, необхідну їм для здійснення операцій із широким спектром акцій та продуктів із фіксованим доходом. Фірма була в авангарді модернізації ринків та ринкових структур, що принесло величезні вигоди інвесторам у всьому світі. Його інституційний бізнес обслуговує понад 1600 клієнтів, у тому числі багато з найбільших у світі суверенних фондів добробуту та центральні банки.

"Талент нашої видатної команди зі створення ринку у поєднанні з нашими потужними методами управління ризиками змінили досвід клієнтів на багатьох ринках, які ми обслуговуємо", - сказав голова Citadel Securities Кен Гріффін.

"Citadel Securities розробила програмне забезпечення та алгоритми, які призвели до суттєвого поліпшення ринкових структур на користь інституційних та роздрібних інвесторів у всьому світі", - сказав Метт Хуанг, співзасновник і керуючий партнер Paradigm. «Ми з нетерпінням чекаємо на партнерство з командою Citadel Securities, оскільки вони поширюють свої технології та досвід на ще більшу кількість ринків і класів активів, включаючи криптовалюту».

Citadel Securities є провідним світовим маркет-мейкером, що надає широкий спектр продуктів із цінними паперами та інструментами з фіксованим доходом центральним банкам, фінансовим установам, державним установам, корпораціям, страховим компаніям та суверенним фондам добробуту. Citadel Securities працює більш ніж у 50 країнах та має 12 офісів у Північній Америці, країнах Європи, Близького Сходу та Африки та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Читайте також