Найбільший виробник м

Найбільший виробник м'яса птиці у Бразилії BRF залучає $1,1 млрд

Розміщення акцій залучило, зокрема, такого інвестора, як Saudi Agriculture and Livestock Investment Co

Компанія BRF SA заявила, що було продано 500 млн нових акцій по 9 реалів за штуку, що на 5,7% менше від ціни закриття четверга. Також було продано додаткове розміщення 100 млн нових акцій.

Угода, що стала найбільшою пропозицією акцій Бразилії цього року, привернула увагу як державного фонду Саудівської Аравії, так і виробника яловичини Marfrig Global Foods SA. Salic купив 180 млн акцій, а Marfrig придбала приблизно 200 млн акцій виробника м'яса птиці, зберігши свою частку в BRF на рівні близько 33,3%.

BRF, один з найбільших у світі експортерів м'яса птиці, продає активи, щоб зменшити боргове навантаження на тлі капітальної перебудови бізнесу, яке почалося після того, як Molina стала його найбільшим інвестором. Продаж акцій прискорить спроби скоротити чистий борг, який станом на березень минулого року становив 15,3 млрд реалів.

JPMorgan Chase & Co. виступила провідним координатором угоди. Іншими андеррайтерами були: Banco Bradesco BBI, Banco BTG Pactual, Citigroup, Banco Itau BBA, Banco Safra, UBS BB та XP Investimentos.

Читайте також