Південнокорейська LG Electronics планує залучити до $1 млрд за допомогою доларових облігацій

Південнокорейська LG Electronics планує залучити до $1 млрд за допомогою доларових облігацій

Південнокорейська компанія LG Electronics має намір залучити до $1 млрд у рамках операції з випуску доларових облігацій, згідно з трьома джерелами, безпосередньо знайомими з ситуацією

Згідно з протоколом умов, з яким Reuters ознайомився у четвер, компанія доручила інвестиційним банкам працювати над угодою з випуску доларових облігацій терміном на 3 та 5 років.

Початковий ціновий орієнтир для 3-річних облігацій становив 135 базисних пунктів у порівнянні з 3-річними казначейськими облігаціями, тоді як для 5-річних облігацій він становив 150 базисних пунктів у порівнянні з 5-річними казначейськими облігаціями.

Компанія має намір використати кошти, отримані від 3-річних облігацій, для загальних операцій, включаючи інвестиції та рефінансування боргу з настанням терміну погашення, зазначено в протоколі умов.

П'ятирічна облігація є стійкою облігацією, доходи від якої будуть витрачені на екологічні та соціальні проекти.

LG Electronics заявила торік, що планує увійти до десятки найбільших світових компаній з виробництва автомобільних компонентів, збільшивши дохід більш ніж удвічі до 20 трлн до 2030 року. Компанія також планує зміцнити свої сервісні платформи у сфері побутової техніки та телевізорів, що генерують регулярний прибуток.

Читайте також