Розробник захисного ПЗ Abnormal Security залучив $250 млн при оцінці у $5,1 млрд

Розробник захисного ПЗ Abnormal Security залучив $250 млн при оцінці у $5,1 млрд

Abnormal Security Corp. залучила $250 млн у ході раунду фінансування, внаслідок чого стартап був оцінений у $5,1 млрд, що наголошує на інтересі інвесторів до компаній у сфері ШІ

Компанія Abnormal із Сан-Франциско використовує ШІ для захисту клієнтів від кібератак на основі електронної пошти та програм. Вона набула популярності, оскільки «зростання генеративного ШІ дозволило навіть дрібним злочинцям створювати високоскладні атаки у великих масштабах.

Генеральний директор Еван Райзер та технічний директор Санджай Джеякумар, який заснував компанію у 2018 році, раніше працювали разом у Twitter. Там Райзер керував командами з управління продуктами та машинним навчанням для рекламного бізнесу, а Джеякумар був системним архітектором.

Компанія Abnormal заявила, що планує отримати річний регулярний дохід у розмірі $200 млн.

Компанія Wellington Management очолила останнє фінансування, до якого увійшли існуючі інвестори Greylock Partners, Menlo Ventures, Insight Partners та CrowdStrike Falcon Fund.

Востаннє компанія Abnormal залучила $210 млн при оцінці $4 млрд два роки тому в рамках угоди, проведеної Insight Partners.

Читайте також