Виробник упаковки в Sealed Air купує конкуруючу Liquibox за $1,15 млрд

Виробник упаковки в Sealed Air купує конкуруючу Liquibox за $1,15 млрд

Це придбання є важливим доповненням до бізнесу Cryovac Fluids & Liquids, напряму американської компанії, що найбільш швидко розвивається

Sealed Air Corp. оголосила про підписання остаточної угоди про придбання Liquibox, піонера, новатора та виробника екологічних рішень для пакування та дозування рідин. для пакування свіжих продуктів харчування, напоїв, споживчих товарів.

Рішення для гнучкої упаковки Fluids & Liquids є реальною потенційною можливістю отримання доходу в розмірі $7 млрд.

Це знаменний день для Sealed Air Corp. Liquibox — це стратегічне придбання, яке покликане стимулювати зростання та збільшити прибуток операційної системи Sealed Air Corp», — сказав Тед Доені, президент і головний виконавчий директор Sealed Air Corp.

Компанія Liquibox, заснована в 1961 році, має штаб-квартиру в Річмонді, штат Вірджинія, налічує понад 1300 співробітників та працює у 18 точках по всьому світу. Компанія оцінює виручку за повний 2022 рік у $362 млн. Нещодавно компанія випустила відзначену нагородами машину Bag-in-Box Liquipure, призначену для заміни металевих пакетів, що ламінують.

«Ми сподіваємось на тісну співпрацю з командою Sealed Air Corp. Це буде новий глава для Liquibox – шанс прискорити впровадження інновацій та запропонувати стійкі пакувальні рішення більшій кількості клієнтів та регіонів», – сказав Кен Суонсон, президент та головний виконавчий директор Liquibox.

Читайте також