Контакти

Продаж бізнесу: купити бізнес і продати бізнес в Україні

Продаж мережі закладів Pita House (2 локації, Київська область)

Пропонується до продажу діючий бізнес ізраїльської вуличної кухні з потенціалом розвитку та готовою франчайзинговою моделлю

Розташування
вулиця Нижній Вал, 37, Київ, Україна
Галузь
Готелі та ресторани
Вид діяльності
Ресторани та громадське харчування
Ціна
$40 000

ID: 39157

19.09.25

Локації: 

  • м. Бровари, вул. Героїв Небесної Сотні, 4
  • м. Київ, вул.Нижній вал, 37

Дата заснування: березень 2021 р. (2-й заклад відкрито 2025 р.)

Сайт: pitahouse.com.ua     

Instagram: pita_house.ua 

Pita House — це два заклади громадського харчування street food, які спеціалізуються на продажі страв ізраїльської кухні. Асортимент страв  закладів мережі єдиний, який формується на принципах реалізації моно продукту, що є наразі популярним не тільки в Україні, а й в країнах Європи. Такий формат дає змогу тримати цінову політику на страви доступними, за рахунок вузької продуктової корзини, для різних категорій споживачів від студентів до аудиторії з вищим ступенем доходів.

Інформація про товари та послуги 

Основним продуктом, на якому ми спеціалізуємось, є ізраїльська піта з м’ясними та вегетеріанськими начинками. Меню створене шеф-кухарем з Української асоціації кулінарів. Булочку піту випікають на пекарні за нашою власною рецептурою.
Також сегмент ізраїльської кухні це досить унікальний і цікавий напрямок, що відрізняє проект від більшості конкурентів на ринку зараз. 

Ринок та конкурентне середовище 

  • ЦА: молодь, студенти, корпоративні клієнти (18–45 років)
  • В Броварах — відсутні конкуренти у сегменті ізраїльської кухні, на Подолі (Київ) — обмежена кількість схожих закладів
  • Високий потенціал розвитку в інших районах Києва та містах-супутниках

Продаж і просування

  • Формати: доставка, самовивіз, замовлення на місці
  • Партнери: Glovo, Bolt, Lokko, Uklon
  • Власний сайт + Instagram, Facebook, TikTok
  • Таргетована реклама та промоакції

Активи: 

  • Технологічне обладнання: грилі, фритюри, холодильники, морозильні камери, холодильні столи, вентиляційна система, меблі з нержавіючої сталі, мийні раковини, бойлер, генератор, кухонний інвентар
  • На всіх точках підключені комунікації води і електроенергії з власними новими лічильниками
  • ІТ обладнання, планшети, товарна програма Poster
  • Права на зареєстрований торговий знак

Команда та персонал 

Власник бізнесу — Сергій Мовчан (ФОП). Загалом: 3 кухарі, 2 адміністратори, 1 маркетолог.

Основні фінансово-економічні показники бізнесу (2 точки)

  • Середній оборот : 400 000 грн/міс.
  • Чистий прибуток: 40 000 – 80 000 грн/міс.
  • Foodcost: 23–25%
  • Витрати: закупівля — 21–23%, фонд оплати праці — 35%, оренда і комунальні — 25%, маркетинг — 2%

Перспективи розвитку бізнесу 

  • Відкриття 2–3 нових точок у Києві

  • Масштабування через франчайзинг (документи готові)

Комерційна пропозиція

Предмет продажу: два діючі заклади з обладнанням та інвентарем, товарні залишки, сайт, соцмережі, база постачальників, права на ТМ.

Ціна: $40 000 (на основі витрат, понесених на створення бізнесу)

Розташування

Контакти

Юлія

- 068 314 70 77

Зв'яжіться зі мною!

Залучення інвестицій, продаж бізнесу та комерційної нерухомості в Україні