Американська ігрова компанія Mythical Games купила українську DMarket

Американська ігрова компанія Mythical Games купила українську DMarket

В рамках угоди український розробник блокчейн-маркетплейсу DMarket міг бути оцінений у $70-$100 млн

Американська ігрова компанія Mythical Games, заснована у 2018 році, оголосила про купівлю української DMarket без уточнення суми угоди. Водночас, Web3-студія Mythical Games анонсувала запуск ігрового маркетплейсу Mythical Marketplace 2.0.

Співзасновник DMarket Влад Панченко прокоментував угоду так: «Поки що ми не називаємо суму угоди, але можу сказати, що задоволені отриманими умовами. Додам, що наш останній раунд у 2020 році був з оцінкою компанії $28 млн. У 2022 році оцінка була відповідною тій, на яку зазвичай очікують інвестори для наступного раунду компанії з позитивною динамікою».

DMarket був заснований у 2017 році Владом Панченком, Олександром Кохановським та Тамарою Слановою на базі попереднього продукту Панченка, Skins.cash (інша назва SunTechSoft).

Продукт DMarket – блокчейн-маркетплейс для продажу скінів для геймерів.

Новий маркетплейс Marketplace 2.0 від Mythical побудований на новому Layer 1 EVM-блокчейні та працює з власними токенами компанії Myth. В результаті угоди з DMarket у компанії буде другий за обсягом процесинг цифрових активів на блокчейні (після Ethereum Mainnet).

Київський офіс DMarket стане частиною підрозділу Mythical East, а співзасновники української компанії Влад Панченко та Тамара Сланова приєднаються до керівництва Mythical та працюватимуть над технологіями маркетплейсів для геймінгу.

Читайте також