ArcelorMittal Construction за €40 млн створить у Києві виробництво профілів та ізоляційних панелей

ArcelorMittal Construction за €40 млн створить у Києві виробництво профілів та ізоляційних панелей

Будівельний підрозділ компанії ArcelorMittal має намір через дочірню компанію ArcelorMittal Construction Germany створити у Києві сучасне виробництво будматеріалів

Як повідомляє прес-служба компанії ArcelorMittal Construction, сучасне виробництво створюється з метою підтримки зусиль щодо відновлення України. Інвестиції у розмірі €40 млн передбачають створення понад 100 робочих місць у Києві.

Відповідний меморандум про взаєморозуміння було підписано у Києві з Ukraine Invest.

Генеральний директор ArcelorMittal Construction Жан-Крістоф Кеннел заявив, що ArcelorMittal Construction готова брати участь у процесі відновлення України.

Зазначається, що прямі іноземні інвестиції включають створення сучасного виробництва огороджувальних конструкцій будівель, таких як профілі та ізольовані сендвіч-панелі, виготовлені з екологічно чистої переробленої та відновлюваної сталі XCarb®. Ці інноваційні будівельні рішення відповідають різноманітним потребам фасадів та дахів промислового, комерційного, логістичного та агропродовольчого секторів та спрямовані на пожвавлення постконфліктного економічного та інфраструктурного ландшафту України.

Команда UkraineInvest, у свою чергу, консультуватиме ArcelorMittal Construction з питань ведення бізнесу в Україні.

Читайте також