Австрійський інвестор ТРЦ Respublika Park планує інвестувати у проекти з відновлення України

Австрійський інвестор ТРЦ Respublika Park планує інвестувати у проекти з відновлення України

Австрійська компанія Trafin працює над декількома новими інвестиційними проектами для реалізації в Україні

Керуючий директор Trafin Василь Толстунов, зазанчив, що компанія цікавиться не лише розширенням свого портфеля комерційної та житлової нерухомості, але й інвестиціями, спрямованими на відновлення країни та розвиток інфраструктури.

Trafin є частиною групи компаній T&F, яка активно діє в сфері нерухомості та реалізує масштабні проекти в різних країнах. Український ринок є важливим напрямком для групи T&F, а відкриття ТРЦ Respublika Park у 2021 році стало одним з найбільш успішних у роботі компанії. “Група компаній T&F і наша сім’я мають 30-річний досвід та знання у сфері нерухомості та розробки інвестиційних проектів, які ми хочемо використати на користь України”, — підкреслив Василь Толстунов.

Незважаючи на всі ризики, іноземним компаніям варто розглядати інвестиції в Україну, оскільки країна має привабливі бізнес-можливості та великий потенціал. Чим швидше вдасться зайти на цей потенційно цікавий ринок, тим більше шансів на успіх та розвиток.

В свою чергу, іноземні інвестори очікують, що українська влада на всіх рівнях зробить максимальні зусилля для ефективного захисту їхніх законних прав та інтересів, а також гарантуватиме недоторканність власності навіть у період війни. Це особливо важливо, оскільки вкладення іноземних інвесторів є ефективним інструментом просування інтересів України за кордоном.

Читайте також