BGV Group співвласника АТБ реалізує свій перший енергетичний проєкт у Рівному

BGV Group співвласника АТБ реалізує свій перший енергетичний проєкт у Рівному

BGV Group Геннадія Буткевича збудує у Рівному міні-ТЕЦ потужністю 50 МВт

Прес-служба інвестиційної компанії BGV Group Management повідомила про реалізацію свого першого енергетичного проєкту, а саме будівництво у Рівному понад 50 МВт потужностей газових когенераційних установок.

Зазначається, що обладнання працюватиме у комбінованому режимі та забезпечить виробництво як електричної, так і теплової енергії.

Проєкт передбачає кілька етапів інвестицій та будівництва. Так, перша черга почне працювати вже під час цього опалювального сезону, а повний цикл проєкту буде реалізовано протягом року.

BGV Group Management Геннадія Буткевича, заснована у 2015 році, інвестувала понад $100 млн в українські гірничодобувні проєкти. Компанія має п'ять бізнес-напрямків, у рамках яких розвиває проєкти з видобутку, переробки, енергоефективності, рітейлу та девелопменту.

Проєкт будівництва міні-ТЕЦ інвестується BGV Group Management через АТ "Закритий недиверсифікований венчурний фонд "Магнум", 100% якого належать Геннадію Буткевичу. Проєкт реалізується у партнерстві з ТОВ "Керуюча компанія "Укртепло".

Читайте також