Dragon Capital завершила покупку ТРЦ Караван Outlet

Dragon Capital завершила покупку ТРЦ Караван Outlet

Компанія ТОВ «ДК Київ Аутлет» завершила придбання 100% статутного капіталу ТОВ «Трейд Солюшинз», вартістю $40–60 млн, яке володіє та керує ТРЦ «Караван Outlet» у Києві

Томаш Фіала, CEO Dragon Capital, до якої. входить ТОВ «ДК Київ Аутлет», зазначив, що бачить потенціал у ТРЦ "Караван Outlet", незважаючи на високу конкуренцію в Оболонському районі столиці, та планує "значно підвищити його операційну ефективність". Компанія аналізує різні стратегії для подальшого розвитку об'єкта з огляду на актуальні потреби ритейлерів та споживачів.

DCH Investment, якій належав ТРЦ "Караван Outlet", завдяки угоді оптимізує свій портфель, взявши курс збільшення своєї присутності в технологічних галузях.

Деталі угоди не розголошуються. За оцінкою Forbes Ukraine, вартість ТРЦ «Караван Outlet» може становити $40–60 млн.

ТРЦ "Караван Outlet", що існує на ринку з 2003 року, є першим професійним ТРЦ Києва та єдиним великим аутлет-центром у столиці.

DCH Investment Management – фінансово-промислова група компаній Олександра Ярославського, яка керує інвестиціями у видобуток руди та металургію, машинобудування, нерухомість, страхування, банківський та готельний бізнес.

Читайте також